Carnavalsmiddag speciaal voor mindervaliden en ouderen.
A.s. zondagmiddag 8 februari om 14.11 uur is het dan zover: de aftrap van het 1e LeuteTeutebal in onze gemeente Geertruidenberg,
Alle instellingen en organisaties zijn de afgelopen maanden aangeschreven en uitgenodigd voor dit nieuwe evenement. Een carnavalsmiddag speciaal voor de doelgroepen: ouderen en (geestelijk) mindervaliden kinderen en volwassenen.
De commissie van het LeuteTeutebal mag het nu al een succes noemen, want de kaartverkoop gaat grandioos. Ook de vele warme reacties die de commissie heeft ontvangen zijn een steun in de rug.
Het wordt een middag vol met muzikale optredens van regionale zangers en dweilbands.
De zangers die deze middag optreden zijn: John Meijer, Dennis, Jesse en Alfred. Werner van Elst zorgt voor het geluid en de muziek. Deze middag wordt gepresenteerd door Widar Zijlmans en de dweilbands (De Zwervers) komen uit Raamsdonksveer en Breda.
Ook verwachten wij deze middag de 3 Prinsen met hun Raad uit: Potteschijterslaand, het Faantenlaand en uit Den Haaykant. Kortom het wordt één grote feest dat zal gaan plaatsvinden in Fort St. Gertrudis, aan de Haven te Geertruidenberg.
De middag sluit rond 17.30-18.00 uur en kaarten zijn te verkrijgen aan de zaal voor € 6,00 p.st. (incl. 3 consumpties).