Sponsorwerving 3e editie LeuteTeutebal

o.a. met Club van 11 euro

GEERTRUIDENBERG – De sponsorwerving voor het LeuteTeutebal zal binnen enkele dagen weer van start gaan. Dit om een 3e editie (zondag 19 februari 2017) van dit mooie evenement te kunnen organiseren. Naast de acties van: Haarinstituut Olpoda en stand-up comedian Eric Goossens, hebben we nog meer sponsoren nodig. (lees verder)

Uitnodiging aan alle ouderen uit gemeente Geertruidenberg
2e editie LeuteTeutebal

Hierbij willen wij alle ouderen uit onze gemeente Geertruidenberg uitnodigen voor onze 2e editie van het LeuteTeutebal. Deze wordt gehouden op zondagmiddag 31 januari 2016 vanaf 14.11 uur tot 17.30 uur. De locatie is de grote zaal van Fort St. Gertrudis (Arjan van Dijk) te Geertruidenberg.
Het LeuteTeutebal is een carnavalsmiddag voor de doelgroepen: ouderen en mensen en/of kinderen met een lichamelijke/geestelijke beperking.
Tijdens deze middag treden er tal van artiesten op en zullen de 3 Prinsen met hun Raden aanwezig zijn. Zo ook zullen de 3 Jeugdraden aanwezig zijn. De Prinsen uit het Potteschijterslaand, Den Haaykant en het Faantenlaand natuurlijk.
Op onze 1e editie is de combinatie van deze 2 doelgroepen als een groot succes ervaren.

Deelname aan deze middag is mogelijk d.m.v. het kopen van entreekaarten: € 7,00 per stuk (dit is incl. 3 consumpties en een frietje).
Kaarten zijn te bestellen bij Slijterij Quist op de Markt te Geertruidenberg.
U kunt ook bellen naar onze stichting: 0620-389 329.
De kaarten gaan vanaf de 2e week van januari 2016 in de vrije verkoop.
Mocht u vervoersproblemen hebben kunt u dit ook melden bij de bestelling van uw kaarten.
Wij van stichting LeuteTeutebal kunnen dan samen met u voor een oplossing zorgen.

2e Editie LeuteTeutebal op zondag 31 januari 2016
GEERTRUIDENBERG – De stichting LeuteTeutebal maakt bekend dat er een vervolg gaat komen van haar evenement. Na vele positieve reacties van diverse mensen, organisaties en bezoekers van het LeuteTeutebal is er besloten om door te gaan.
Wel was het belangrijk om het een en ander vast te gaan leggen. Een stichting is dan ook afgelopen zomer opgericht.
Het LeuteTeutebal organiseert activiteiten voor de doelgroepen: ouderen, mensen en kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking.

De 2e editie van deze carnavalsmiddag zal plaatsvinden op zondagmiddag 31 januari 2016.
De locatie van dit evenement is de grote zaal van Partycentrum Arjan van Dijk, aan de Haven te Geertruidenberg.
Wij als stichtingsbestuur gaan ons best doen om een mooi programma te organiseren. Dit wederom met optredens van regionale artiesten en de 3 Prinsen met Raad van Elf uit onze gemeente Geertruidenberg.
Dus noteer alvast de datum zondag 31 januari 2016 in uw agenda.

Nieuw evenement met carnaval in 2015: Het LeuteTeutebal
De commissie van het Leuteteutebal, bestaande uit: Jeffrey Aerts en Lia de Wijs (beide Koepoorters), Lucie Vermeulen en Carlo Commeren, organiseerde dit jaar het Leuteteutebal.
Deze enthousiaste vrijwilligers, hebben het voor elkaar gekregen om op zondagmiddag 8 februari 2015 een nieuw evenement neer te zetten.
De carnavalsmiddag zal een jaarlijks terugkerend evenement worden en heeft de naam LeuteTeutebal. Dit alles bij Fort Sint Gertrudis, aan de Haven te Geertruidenberg.
Deze middag is bedoeld voor: ouderen, mindervalide en geestelijk beperkte kinderen en volwassenen. Dit alles in een beschermde omgeving en met vrijwilligers en familie uit hun eigen organisatie.
Voor meer informatie omtrent dit evenement bezoekt u onze facebook pagina: het Leuteteutebal.

Carnavalsmiddag speciaal voor mindervaliden en ouderen.
A.s. zondagmiddag 8 februari om 14.11 uur is het dan zover: de aftrap van het 1e LeuteTeutebal in onze gemeente Geertruidenberg,
Alle instellingen en organisaties zijn de afgelopen maanden aangeschreven en uitgenodigd voor dit nieuwe evenement. Een carnavalsmiddag speciaal voor de doelgroepen: ouderen en (geestelijk) mindervaliden kinderen en volwassenen.
De commissie van het LeuteTeutebal mag het nu al een succes noemen, want de kaartverkoop gaat grandioos. Ook de vele warme reacties die de commissie heeft ontvangen zijn een steun in de rug.
Het wordt een middag vol met muzikale optredens van regionale zangers en dweilbands.
De zangers die deze middag optreden zijn: John Meijer, Dennis, Jesse en Alfred. Werner van Elst zorgt voor het geluid en de muziek. Deze middag wordt gepresenteerd door Widar Zijlmans en de dweilbands (De Zwervers) komen uit Raamsdonksveer en Breda.
Ook verwachten wij deze middag de 3 Prinsen met hun Raad uit: Potteschijterslaand, het Faantenlaand en uit Den Haaykant. Kortom het wordt één grote feest dat zal gaan plaatsvinden in Fort St. Gertrudis, aan de Haven te Geertruidenberg.
De middag sluit rond 17.30-18.00 uur en kaarten zijn te verkrijgen aan de zaal voor € 6,00 p.st. (incl. 3 consumpties).

Nieuw evenement met carnaval in 2015:
Het LeuteTeutebal
GEERTRUIDENBERG – Enkele enthousiaste vrijwilligers, hebben het voor elkaar gekregen om op zondagmiddag 8 februari 2015 een nieuw evenement neer te zetten. De carnavalsmiddag zal een jaarlijks terugkerend evenement worden en heeft de naam LeuteTeutebal.
Dit alles bij Fort Sint Gertrudis, aan de Haven te Geertruidenberg. Aanvang vanaf 14.11 uur.
Deze enthousiaste groep, de Commissie van het LeuteTeutebal, gaat deze middag organiseren.
Dit onder de vleugels van de CSG.
De carnavalsmiddag is bedoeld voor: ouderen, mindervalide en geestelijk beperkte kinderen en volwassenen. Dit alles in een beschermde omgeving en met vrijwilligers en familie uit hun eigen organisatie.
Het muzikale programma ligt al vast, zo zullen er vier lokale artiesten optreden.
De drie Prinsen en hun Raad van Elf zullen hun opwachting maken.
Deze komen uit onze gemeente, te weten: Potteschijtersland, het Faantelaand en D’n Haaykant.
Naast deze Prinsen zullen er ook 2 blaaskapellen hun muzikale noten ten gehore brengen.
Al bij al een carnavalsmiddag om niet te vergeten.
Om dit een groot succes te laten worden, zal er nog hard gewerkt moeten worden. Maar daar gaat de Commissie van het LeuteTeutebal de komende weken voor zorgen.
Behoort u tot één van deze doelgroepen en u wilt dit evenement bezoeken?
Koop dan een toegangskaart van € 6,00 (=incl. 3 consumpties).
Deze zijn v.a. volgende week te verkrijgen bij Slijterij Quist aan de Markt te Geertruidenberg.
Ook zijn de kaarten te bestellen via de mail.
Mocht u willen sponsoren of meer inlichten omtrent dit evenement, kunt u ons mailen.
Dit naar de commissieleden: Lucie Vermeulen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) of Jeffrey Aerts (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Het 1e Gemeentelijke gehandicaptenbal met carnaval 2015
Het LeuteTeutebal
GEERTRUIDENBERG – Enkele enthousiaste vrijwilligers, hebben het voor elkaar gekregen om op zondagmiddag 8 februari 2015 een nieuw evenement neer te zetten. Dit is de zondag voor carnaval 2015. Het 1e Gemeentelijke Gehandicaptenbal van Geertruidenberg, onder de naam: Leuteteutebal. Dit alles bij Partycentrum Arjan van Dijk, aan de Haven te Geertruidenberg.
Deze enthousiaste groep, de Commissie van het Leuteteutebal, gaat deze middag organiseren.
Dit onder de vleugels van de CSG.
Het doel van dit evenement is: om samen met mindervalide en mensen c.q. kinderen met een geestelijke beperking, een gezellige carnavalsmiddag te bieden. Dit alles in een beschermde omgeving en met vrijwilligers en familie uit hun eigen organisatie.
Op deze middag zal ook de Raad van Elf uit alle 3 de kernen worden uitgenodigd.
Naast deze Prinsen en een blaaskapel, zullen ook diverse artiesten live hun muziek ten gehore brengen. De nodige drankjes en hapjes zullen zeker niet ontbreken.
Om deze carnavalsmiddag een groot succes te laten worden, zal er nog hard gewerkt moeten worden. Maar daar gaat de Commissie van het Leuteteutebal de komende weken voor zorgen.
Mocht u willen inschrijven, sponsoren of meer inlichten omtrent dit evenement, kunt u ons mailen.
Dit naar de commissieleden: Jeffrey Aerts (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Lucie Vermeulen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).