Sponsorwerving 3e editie LeuteTeutebal

o.a. met Club van 11 euro

GEERTRUIDENBERG – De sponsorwerving voor het LeuteTeutebal zal binnen enkele dagen weer van start gaan. Dit om een 3e editie (zondag 19 februari 2017) van dit mooie evenement te kunnen organiseren. Naast de acties van: Haarinstituut Olpoda en stand-up comedian Eric Goossens, hebben we nog meer sponsoren nodig. (lees verder)

 Wij van het bestuur, gaan o.a. met de Club van 11 euro weer langs diverse ondernemers.

Door 11 euro te doneren aan de stichting, bent u “Vriend van ons LeuteTeutebal”.

Ook onze button is voor 2 euro nog te koop.

Maar ook grotere bedragen kunnen uiteraard gedoneerd worden, u bent dan als sponsor uitgenodigd op ons evenement. En alle sponsoren worden uiteraard weer vermeld op onze mooie website: www.leuteteutebal.nl.

 Het LeuteTeutebal organiseert activiteiten voor de doelgroep: ouderen, mindervalide kinderen/volwassenen en kinderen/volwassenen met een verstandelijke beperking.

De locatie van dit evenement is de grote zaal van Partycentrum Arjan van Dijk, aan de Haven te Geertruidenberg.

Wij als bestuur gaan ons best doen om een mooi programma te organiseren. Maar wel met wat aanpassingen uit onze vorige edities. Zo zal de zaal anders ingedeeld worden, zodat er meer ruimte ontstaat voor onze bezoekers. Ook zal er een beperkt aantal kaarten verkocht gaan worden, want vol is vol. De kaartverkoop zal in januari 2017 starten en deze kosten € 7,00 (incl. 3 consumpties).

Dus noteer alvast de datum zondag 19 februari 2017 in uw agenda. Voor meer info: zie onze website, facebook of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.